Έκσταση - Γυφτάκη, Ξένη
[Το θέμα της διπλωματικής μου είναι ο ανασχεδιασμός ενός νυχτερινού κέντρου παγκοσμίου φήμης, η καλύτερα ενός club όπως ταιριάζει καλύτερα ο όρος, του Cavo Paradiso, το οποίο βρίσκεται στην Μύκονο στην περιοχή του paradise. Ουσιαστικά στόχος της διπλωματικής μου είναι να αποδείξω το αν και κατά πόσο η αρχιτεκτονική επεμβαίνοντας στον σχεδιασμό του συγκεκριμένου χώρου μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα και να συμβάλει κατά κάποιο τρόπο στο γενικότερο φαινόμενοτο οποίο ονομάζεται έκσταση. Η έκσταση η οποία από την αρχαιότητα ορίζεται ως η ολοκληρωτική κατάληψη από ένα πολύ ισχυρό συναίσθημα.]