Στις φυλακές Τρικάλων - Βαρδούλη, Θεοδώρα
[Η διπλωματική αυτή εργασία συμμετέχει σ'έναν ευρύ διάλογο που ξεκίνησε με τη μεταφορά των Φυλακών Τρικάλων εκτός πόλης και αφορά στην αξιοποίηση του συγκροτήματος των παλιών Φυλακών και τον προσδιορισμό της μελλοντικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής τους (Ληθαίος ποταμός, Τζαμί και τουρμπές Οσμάν Σαχ, εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου). Το συγκρότημα των Φυλακών αντιμετωπίζεται αρχικά σαν ένα κλειστό αντικείμενο η άρση της απωθητικής χρήσης του οποίου απελευθερώνει τάσεις που αδρανούσαν και επιτρέπει την ένταξη της περιοχής μελέτης σε μια διαδρομή που αναπτύσσεται με βασικό άξονα.. τύπο.]