Συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή του Ταύρου - Ιωαννίδου, Άννα
[Επιλέγεται η περιοχή του Ταύρου και, συγκεκριμένα, τμήμα του Ο.Τ. [Οικοδομικού Τετραγώνου] 52 (Πειραιώς, Χρ. Σμύρνης, Κλαζομενών, Αναξαγόρα), για το σχεδιασμό συγκροτήματος 81 κατοικιών μαζί με τις ανάλογες εξυπηρετήσεις για τους κατοίκους. Τοποθετείται σε μια περιοχή, που δεν απέχει πολύ από τα όρια του Δήμου Αθηναίων και εξυπηρετείται πολύ καλά από τα Μ.Μ.Μ. Πρόσθετα πλεονεκτήματα αποτελούν η γειτνίαση με το διοικητικό και εμπορικό κέντρο της συνοικίας, ο χαρακτήρας της «γειτονιάς» που καταφέρνει να διατηρηθεί, οι γενναιόδωροι, για τα δεδομένα της Αθήνας, χώροι πρασίνου που συνοδεύουν τα προσφυγικά και τις εργατικές πολυκατοικίες, καθώς και η ύπαρξη διατηρητέων βιομηχανικών κτιρίων κοντά, αλλά και μέσα στην περιοχή μελέτης. Φορέας υλοποίησης του έργου θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ΟΕΚ ή, εναλλακτικά, κάποιος ιδιωτικός φορέας, ο οποίος όμως θα ενδιαφερόταν να απευθυνθεί σε χαμηλά έως μεσαία εισοδήματα, μέσα στα πλαίσια της γενικότερης αλλαγής και, πιθανότατα, «αναβάθμισης» που υφίσταται η οδός Πειραιώς. Το οικοδομικό τετράγωνο περιλαμβάνει κατοικίες διαφορετικών ειδών και χρονικών περιόδων.. χώρων.]