Youth hostel (ξενώνας νεότητας) στο κέντρο της Αθήνας - Δημοπούλου, Μαρία
[Είναι γνωστό ότι η οικονομία του τόπου βασίζεται στη τουριστική βιομηχανία, με αδικαιολόγητες ωστόσο ανεπάρκειες σε υποδομές και υπηρεσίες που απευθύνονται σε ομάδες ασθενέστερων οικομικά ατόμων (π.χ. φοιτητές). Για το λόγο αυτό προτείνεται η δημιουργία ενός ξενώνος νεότητος (Youth hostel) στο κέντρο της πόλης. Η επιλογή του χώρου σε ένα από τα πλέον νευραλγικά σημεία της Αθήνας (ανάμεσα στην πλ. Κουμουνδούρου και Θεάτρου), οφείλεται αφενός στην άμμεση επικοινωνία του με τους ιστορικούς χώρους της και αφετέρου στην άριστη εξυπηρέτησή του από τα ΜΜΜ. Τους βασικούς άξονες σχεδιασμού του ξενώνα αποτέλεσαν η έννοια του νεαρού ταξιδιώτη, η επίτευξη της ιδιωτικότητας σε κοινόχρηστο χώρο και ο χρόνος παραμονής.]