Εκθεσιακό κέντρο στην Ιερά Οδό - Βαλιώτη, Αθηνά
[Η εμπορική έκθεση είναι μια σύγχρονη δραστηριότητα, κομβική για την διακίνηση των αγαθών. Ο χώρος εμπορικών εκθέσεων είναι ένας εσώστρεφος χώρος όπου ο άνθρωπος δέχεται πληθώρα ερεθισμάτων. Το προϊόν εκτίθεται σε ένα σκηνικό που στήνεται επιτούτου (περίπτερο). Άνθρωπος και προϊόν αποτελούν δυο αντίθετες συνιστώσες όπου το εμπορικό μήνυμα συμπιέζει την ανθρώπινη αντοχή. Με την πρότασή μας αναζητούμε την ισσοροπία μεταξύ των δυο στον εκθεσιακό χώρο και αναδείκνύουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα της λειτουργίας της έκθεσης. Ενισχύοντας το τελευταίο χωροθετούμε το πολυλειτουργικό συγκρότημα στο κέντρο της πόλης. Ο Ελαιώνας είναι μια περιοχή με πλήθος προβλημάτων. Ωστόσο, σήμερα βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση καθώς η εγκατάσταση του νέου γηπέδου αναμένεται να τροφοδοτήσει μια κεντροβαρική ανάπτυξη. Όσα καθορίζε το ΠΔ 1049/95 και δεν εφαρμόστηκαν παρεμβατικά αναμένονται να δρομολογηθούν λόγω των πιέσεων του κεφαλαίου και των αναγκών του γηπέδου στην ευρύτερη περιοχή. Η Ιερά Οδός μετέχει με την ιστορική της στάθμη στο σημείο που διασταυρώνεται με το ρέμα.. κέλυφος.]