Μεταφερόμενη και μεταβαλλόμενη κατοικία - Γαλατούλα, Θηρεσία - Νίκη
[Το θέμα της διπλωματικής αυτής είναι ο σχεδιασμός μιας μεταφερόμενης και μεταβαλλόμενης κατοικίας. Η μονάδα αυτή εισβάλλει στα αστικά κέντρα και ανεβαίνει στα δώματα της ήδη υπάρχουσας αρχιτεκτονικής ? μπερδεύει τους κώδικες, ανακατεύει παροδικά και μεταφράζει ελεύθερα τις παραδοσιακές ιδέες του πώς συνίσταται ο δημόσιος και ο ιδιωτικός χώρος. Αναπτύσσεται σε μέρη χωρίς χωρικές ποιότητες, μέρη εγκαταλελειμμένα από την πόλη που δεν είναι αποδεκτά ή που συχνά απλά αγνοούνται. Συμβαίνει εκεί όπου κάποιος ανεβαίνει για να απλώσει τα ρούχα του. Βασίζεται σε μια ανακυκλώσιμη εκμετάλλευση του χώρου και των παροχών του και σε μια ευέλικτη κινητικότητα. Η κινητικότητα αυτή έγκειται τόσο στην μετακίνηση αυτής της ίδιας μονάδας από δώμα σε δώμα μέσω ελικοπτέρου, όσο και στην μεταβλητότητα της γεωμετρίας της με την παρέμβαση του χρήστη. Είναι μια πειραματική μονάδα κατοίκησης και δεν απευθύνεται σε μαζική κατοίκηση ή καταστάσεις κρίσης και εκτάκτου ανάγκης. Προορίζεται αποκλειστικά στο να εκδιπλωθούν όλες οι πτυχές της ανθρώπινης δημιουργικότητας και.. χρήστη.]