α.ο. [05, 15] - Σετάκη, Φωτεινή
[Μέσα από τη μελέτη της σχέσης των δύο συστημάτων, της πόλης και του αυτοκινητόδρομου [αττική οδός], εντοπίζονται τα σημεία προστριβής τους, στα οποία προτείνονται παρεμβάσεις, που αναφέρονται στην ταυτότητα του αυτοκινητόδρομου, ενώ ταυτόχρονα παραλαμβάνουν τα δεδομένα των περιοχών στις οποίες εντάσσονται και τα εκφράζουν, καθώς διαμορφώνονται από αυτά. Ζητούμενο είναι ένα εργαλείο που θα παράγει διαφορετικά αντικείμενα της ίδιας οικογένειας, καθώς και ο προσδιορισμός της μεθόδου παραγωγής τους. Μια μορφή αναλυτικής γεωμετρίας θέτει τους κανόνες και περιγράφει τη μονάδα/ λωρίδα , η οποία συνδέει τις δυο όχθες, υλοποιεί την ομαλή μετάβαση από την μία πλευρά στην άλλη. Μια δεύτερη δέσμη κανόνων, ένα είδος αναλυτικού συντακτικού, σχετίζει τις μονάδες, παράγει το σύμπλεγμα από λωρίδες, το οποίο συγκροτείται από τις κινήσεις που παραλαμβάνει και από μια κεντρικότητα, έναν αιωρούμενο πάνω από τον αυτοκινητόδρομο χώρο. Το τελικό αποτέλεσμα ορίζεται ως ένα σύνολο παρεμβάσεων κοινού τύπου, που αναφέρεται εξίσου και στα δύο συστήματα [α.ο., πόλη] , συστήνοντας ένα νέο.. μορφή.]