Μουσική βιοτεχνία - Σκουρογιάννης, Ορφέας
[Η μουσική βιοτεχνία προτείνεται να λειτουργήσει σε αντιπαράθεση με την μουσική βιομηχανία όπου η μετάδοση της μουσικής εντάσσεται υποχρεωτικά σε οικονομικά συμφέροντα εταιριών. Ο χώρος που προτείνεται είναι στην περιοχή των Εξαρχείων, χώρος στον οποίο συγκεντρώνεται ήδη μια πληθ΄'ωρα από δραστηριότητες μικρής κλίμακας συσχετισμένες με την μουσική. Παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης για συγκροτήματα, μικρών συναυλιών αλλά και ηχογράφησης των ωριμότερων αποτελεσμάτων. Σε μια ιστοσελίδα αναρτημένη στο διαδίκτυο δημοσιεύονται μουσικά κομμάτια αλλά και παρουσιάζονται real time συναυλίες. Ο συναυλιακός χώρος λειτουργεί ως ηχείο μετάδοσης της μουσικής στο δημόσιο χώρο έτσι ώστε να είναι δυνατή η επέκτασή του και στους γύρω δρόμους.]