Ενυδρείο στη Γλυφάδα - Μιχαλοπούλου, Ευγενία
[Το οικόπεδο που επιλέχθηκε για την κατασκευή του ενυδρείου της Γλυφάδας βρίσκεται στην τρίτη μαρίνα Γλυφάδας, δίπλα στη στάση του τραμ: Παλαιό Δημαρχείο και απέναντι από το σύλλογο προστασίας θαλάσσιων χελώνων «Αρχέλων». Το κτίριο διαιρείται σε 3 ζώνες ανάλογα με τις λειτουργίες. Η δεύτερη ζώνη αποτελείται απο μια έξαρση, ελαφριάς κατασκευής που περιλαμβάνει το κεντρικό ενυδρείο διαμέτρου 13 μέτρων, ύψους 16 μέτρων, χωρητικότητας: 2.064.000 λίτρων, με το οποίο έχει οπτική επαφή η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Στον υπαίθριο χώρο διαμορφώθηκε πρανές στο ύψος ορόφου για τη δημιουργία δύο πλατειών: η μία στη στάθμη εισόδου του οικοπέδου (πλατεία υποδοχής και χώρος τοποθέτησης της υπαίθριας έκθεσης) και η άλλη πλατεία belvedere (παρατηρητήριο) καθώς και πλατφόρμες, γέφυρες και σκάλες ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να «αναρριχηθεί» στο κτίριο και να θαυμάσει τη θέα στο Σαρωνικό.]