Πολεοδομική αναβάθμιση του κέντρου των Τρικάλων - Βλαχάβα, Δήμητρα
[Η περιοχή με την οποία θα ασχοληθώ σε αυτή τη διπλωματική εργασία είναι η πόλη των Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα το κέντρο της. Στόχος της διπλωματικής εργασίας είναι ο κατάλληλος σχεδιασμός στο κέντρο των Τρικάλων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι οποιεσδήποτε αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής, εργασίας και παρεχόμενων υπηρεσιών στους κατοίκους της πόλης, που μπορεί να προκληθούν από τα προβλήματα της περιοχής. Αντικείμενο της μελέτης είναι σε πρώτη φάση.. κατοχύρωση.]