Επανάχρηση βιομηχανικού κελύφους στη Νέα Ιωνία - Μπάνου, Σοφία - Κωνσταντίνα
[Η Νέα Ιωνία χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη ενός αξιοσημείωτου αριθμού πρώην βιομηχανικών κελυφών που παραμένουν ως ενθύμια του πρότερου βιομηχανικού της χαρακτήρα. Η εργασία εξετάζει την επανάχρηση ενός από αυτά σε μια προσπάθεια όχι μόνο ένταξης αλλά και διατήρησης της λειτουργικής συνέχειας και της μνήμης της περιοχής. Έτσι, η προσθήκη διαμορφώνεται ως χώρος γραφείων ενώ το παλιότερο κτίριο φιλοξενεί μια εμπορική έκθεση για το Σύλλογο Κλωστοϋφαντουργών της περιοχής.. Παλιού Βαφείου.]