Αφηγηματική διαμόρφωση της τάφρου Χανίων - Σκουλούδη, Αργυρώ
[Το θέμα που διαπραγματευόμαστε σε αυτή τη διπλωματική βρίσκεται στα Χανιά. Πρόκειται για το ανατολικό τμήμα της τάφρου που περιβάλει τα τείχη της παλιάς πόλης των Χανίων. Σκοπός μας είναι η διαμόρφωση ενός χώρου περιπάτου για τους κατοίκους της περιοχής. Σκεφτήκαμε ότι η περιοχή που μελετάμε βρίσκεται στην παλιά πόλη που γνώρισε άνθιση κατά την ενετοκρατία, περίοδο της κρητικής αναγέννησης οπότε και γνωρίζουν ανάπτυξη οι τέχνες ανάμεσα στις οποίες η ποίηση και το θέατρο.. στοιχείων.]