Ξαποσταίνοντας στην Παλιά Στράτα της Αμοργού - Γεωργιάδου, Μυρτώ
[Στόχος της εργασίας ήταν να διερευνηθούν τα όρια της αρχιτεκτονικής επέμβασης σε ένα τοπίο αφαιρετικό και επιβλητικό όπως αυτό της Αμοργού. Συσχετίζοντας την πεζοπορική εμπειρία με το βίωμα της φύσης από το σύγχρονο άνθρωπο, το θέμα οδηγήθηκε προς έναν χώρο στάσης πάνω στο ήδη υπάρχον δίκτυο παλαιών δρόμων και μονοπατιών που αποκαλύπτουν μέχρι και σήμερα στον επισκέπτη το μεγαλύτερο μέρος από τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού. Η επέμβαση στη θέση «Ξενοδοχιό» της παλιάς στράτας αποτελείται από συγκρότημα 3 ξενώνων που εξυπηρετούν συνολικά 12 άτομα, μια μικρή κουζίνα για πρόχειρο φαγητό και ένα τμήμα πληροφόρησης για το δίκτυο των μονοπατιών και το φυσικό τοπίο της Αμοργού. Η κατασκευή πειραματίζεται με τις μορφές και τις μεταμορφώσεις της πέτρας συνδιάζοντας παραδοσιακούς και σύγχρονους τρόπους δόμησης.]