Παρέμβαση στο Λαιμό της Βουλιαγμένης - Δραμουντάνη, Μυρτώ
[Η περιοχή, ο Λαιμός της βουλιαγμένης, είναι ένας τόπος προικισμένος απλόχερα από τη φύση. Βρίσκεται στην χερσόνησο της Βουλιαγμένης, εκεί όπου μια στενή λωρίδα γης ανάμεσα σε δύο κόλπους ή μια ζώνη μέσα στη θάλασσα, σήμερα ονομάζεται Λαιμός. Αυτό ακριβώς το σημείο, λόγω της φυσικής διαμόρφωσής του, επέλεξαν οι κάτοικοι του αρχαίου δήμου των Αιξωνιδών Αλών για να ιδρύσουν το ιερό τους, τον ναό του Απόλλωνα Ζωστήρα.. αναπηρία.]