Αποτύπωση και επανάχρηση της Villa Rossa στην Κέρκυρα - Μεταλληνού, Αγγελική
[Η διπλωματική αυτή εργασία ασχολείται με τη VILLA ROSSA. Πρόκειται για την κατοικία της γνωστής οικογένειας Ασπιώτη (ιδρύτρια του πρώτου τυπογραφείου των Βαλκανίων ) που ξεκίνησε να χτίζεται στην Κέρκυρα το 1864. Έχει γίνει η αποτύπωση της βίλας και του στάβλου που υπάρχει στον κήπο καθώς επίσης και μελέτη και πρόταση για επανάχρησή της.]