Αθλητικός ιππικός όμιλος στο Μαρκόπουλο Αττικής - Σκρινή, Αναστασία
[Η διπλωματική εργασία αφορά στην λεπτομερή αναφορά των λειτουργικών και κατασκευαστικών αναγκών ενός Αθλητικού Ιππικού Ομίλου και την πρόταση σχεδιασμού ενός χώρου που να καλύπτει απόλυτα αυτές τις ανάγκες. Αρχικά παρουσιάζεται το κτιριολογικό πρόγραμμα και η περιγραφή του οικοπέδου που εντοπίζεται στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής. Ακολουθεί πλήρης περιγραφή της πρότασης σχεδιασμού με παρουσίαση και ανάλυση των κατόψεων και των τομών του συγκροτήματος σε κλίμακα 1:200, καθώς και επεξήγηση για το διαχωρισμό των λειτουργειών και των διαφόρων κινήσεων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο σχεδιασμό του κλειστού Ιπποδρομίου, του εντευκτηρίου και των σταύλων, που παρουσιάζονται αναλυτικότερα με σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε κλίμακα 1:100.]