Ανάπλαση θαλάσσιου μετώπου στον Αστακό Αιτωλοκαρνανίας - Κασιούμη, Ειρήνη
[Αρχική μας πρόθεση ήταν στο πλαίσιο της πραγμάτωσης της διπλωματικής μας εργασίας, να καταπιαστούμε με τον σχεδιασμό της ευαίσθητης μεμβράνης μεταξύ στεριάς και θάλασσας, του παραλιακού μετώπου. Στόχος μας ήταν μια μελέτη με κοινωνικές και αναπτυξιακές προεκτάσεις που συνιστά έρευνα σε χωροταξικό, πολεοδομικό και συνθετικό επίπεδο. Επιλέξαμε το θαλάσσιο μέτωπο της κωμόπολης του Αστακού Αιτωλοκαρνανίας μιας και η κλίμακα ενός τέτοιου τόπου είναι συνήθης στον Ελλαδικό χώρο, ωστόσο παραμελημένη από μελέτες "ημι-αστικού" σχεδιασμού.. 1:200).]