Μέθεξη-οινοπραξία : μετατροπή παλαιού βιομηχανικού κτιρίου σε χώρο απόλαυσης οίνου - Κούτρα, Φωτεινή
[Επιλέξαμε ως θέμα, το κτήμα Καμπά, στην Κάντζα Μεσογείων, όπου διατηρείται το παλαιό εργοστάσιο του οινοποιείου της ομώνυμης εταιρείας οίνου, και αποτελεί ακόμα και σήμερα σημείο αναφοράς της περιοχής. 1. Το κτήμα βρίσκεται πάνω στον άξονα της Αττικής Οδού, ο οποίος έχει δημιουργήσει εντελώς νέα δεδομένα σε όλα τα σημεία που διατρέχει, κυρίως όμως στην περιοχή των Μεσογείων. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε ένα παλαιό βιομηχανικό κτίριο σε σύγχρονο κέντρο οινοπραξίας, παράλληλα σ 'έναν τόσο δυναμικό άξονα, ο οποίος διασχίζει μια αγροτική περιοχή σε ραγδαία ανάπτυξη, επαναπροσδιορίζοντας, την σχέση φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος καθώς και την σχέση αστικής και περιαστικής ανάπτυξης που δεν χρειάζεται να είναι κατ΄ ανάγκη αντικρουόμενη. 2. Αποκαθιστώντας το παλαιό συγκρότημα κτιρίων και προσθέτοντας δυο νέα κτίρια, δημιουργούμε ένα προστατευτικό όριο προς την Αττική Οδό, ένα είδος «πράσινου φράγματος»σε σχέση με την ατμοσφαιρική και ηχητική ρύπανση της. Συγχρόνως περικλείουμε ένα τμήμα του ελεύθερου χώρου του κτήματος, δημιουργώντας έναν. περιοχή.]