Παροικιά, Πάρος : επεμβάσεις στην περιοχή του λιμανιού - Αλιπράντη, Κωνσταντίνα
[Η εργασία αφορά σε επεμβάσεις στο τμήμα της παραλιακής ζώνης του οικισμού της Παροικιάς στην Πάρο, όπου βρίσκεται το λιμάνι, κέντρο πολλών δραστηριοτήτων δημόσιου χαρακτήρα, που μεταβάλλεται τα τελευταία χρόνια λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών. Η καταγραφή των προβλημάτων έδωσε τις κύριες κατευθύνσεις για την πρόταση ανάπλασης της περιοχής μελέτης που συνοψίζεται στα παρακάτω: ήπιες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του ορίου ξηράς- θάλασσας, μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και απομάκρυνση της στάσης των λεωφορείων από την προβλήτα, δημιουργία υποδομών εξυπηρέτησης των επιβατών και διαμόρφωση της πλατείας Μαντώς Μαυρογένους με ταυτόχρονη αντικατάσταση των κτηρίων στο βόρειοανατολικό τμήμα.]