Αεροσταθμοί : διεθνής και ελληνική πραγματικότητα - Κουμεντάκη, Παναγιώτα
[Στη διάλεξη αυτή παρουσιάζεται η λογική του σχεδιασμού των αεροδρομίων παγκοσμίως καθώς και η κατάσταση που επικρατεί στα αεροδρόμια της Ελλάδας. Οι παράγοντες που έχουν ληφθεί υπ' όψιν είναι οι κατηγορίες των αεροσταθμών, η εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, το περιβάλλον και οι επιπτώσεις σε αυτό και άλλα. Παράλληλα έγινε μια γενική θεώρηση των ελληνικών αεροδρομίων αναφορικά με τη λειτουργικότητα και τη μορφολογία τους. Σκοπός αυτής της έρευνας ήταν η καταγραφή και η κατανόηση των παραμέτρων που καθορίζουν την τελική τους παρουσία.]