Δίκτυο τοπιακών παρεμβάσεων στη Νέα Ιωνία - Σακκάς, Παναγιώτης
[Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο οι αποσπασματικοί διεσπαρμένοι χώροι πρασίνου που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικότερα όταν οργανωθούν σ'ένα ευρύτερο δίκτυο χώρων και να γίνουν μ'αυτό τον τρόπο μέρος της καθημερινής κίνησης μέσα στην πόλη. Η εργασία καταπιάνεται με τον δήμο της Νέας Ιωνίας όπου αρχικά γίνεται μια ανάλυση των χώρων πρασίνου (δημιουργία τυπολογίας και χάρτη ενεργοποίησης). Στη συνέχεια η εργασία.. ζώνης.]