Δραπετσώνα, ΑΓΕΤ : προσεγγίζοντας τη σχέση δημόσιου χώρου-κατοικίας - Τσάδαρη, Σοφία
[Το παλιό εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου της ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Δραπετσώνα μετατρέπεται σε ζώνη μικτών χρήσεων. Διατηρούνται επιλεγμένα κελύφη από μπετόν, ορισμένα σιλό και η περιστρεφόμενη κλίβανος, τα οποία στο σύνολό τους επαναχρησημοποιούνται για να στεγάσουν την έκθεση βιομηχανικής ιστορίας. Επιλέον, χωροθετούνται νέες χρήσεις: δημοτικό κέντρο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, κατοικία, κτίριο γραφείων και χρήσεις τοπικού εμπορίου και υπηρεσιών.. πόλης.]