Συγκρότημα κατοικιών στο Παλαιό Φάληρο - Σαββοπούλου, Ελευθερία
[Το θέμα αφορά ένα συγκρότημα κατοικιών στο Παλαιό Φάληρο. Το οικόπεδο βρίσκεται σε προνομιακή θέση , επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος με εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Το οικόπεδο βρίσκεται μόλις δύο τετράγωνα απόσταση από την οδό Αγ. Αλεξάνδρου, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια το εμπορικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου. Έτσι, ένας μεγάλος αριθμός, κατοίκων κυρίως της περιοχής , συρρέει καθημερινά εκεί για να εξυπηρετηθεί από τις ποικίλες χρήσεις της. Η πρόσβαση στο οικόπεδο με ΜΜΜ, είναι εξίσου εύκολη, αφού απέναντι ακριβώς βρίσκεται τόσο στάση λεωφορείου όσο και στάση τραμ. Η υψομετρική διαφορά των 8μ. που παρατηρείται από την λεωφ. Ποσειδώνος εώς και την οδό Μουσών, δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία διάφορων επιπέδων εντός του οικοπέδου, επιτυγχάνοντας όσον το δυνατό καλύτερη θέα. Κύρια χρήση της προτεινόμενης αρχιτεκτονικής λύσης, αποτελεί η κατοικία και πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός της πολυκατοικίας με τη μεζονέτα σε ένα ενιαίο αρχιτεκτονικό σύνολο. Παράλληλα με την κατοικία, προτείνονται και κάποιες άλλες χρήσεις, κοινόχρηστες, με σκοπό να.. στα κλιμακοστάσια.]