Λιπάσματα Δραπετσώνας - Ζήκου, Αθηνά
[Το μεγάλο κενό που προέκυψε με την καθαίρεση του συγκροτήματος του εργοστασίου Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, καθιστά το συγκεκριμένο παράκτιο μέτωπο τη μοναδική διέξοδο στη θάλασσα για τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας. Στόχος αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η συγκρότηση μιας στρατηγικής επέκτασης της πόλης προς τη θάλασσα, μέσα από τις εκτάσεις που μέχρι τώρα καταλάμβανε η βιομηχανία, η αποκατάσταση του θαλάσσιου μετώπου με νέους όρους και η οριστική απόδοση του παράκτιου τμήματος της περιοχής μελέτης σε δραστηριότητες κοινόχρηστου και κοινωφελούς χαρακτήρα, με τη μορφή ενός πάρκου.]