Κατοικίες στο λόφο του Στρέφη - Μπαμπίλη, Σοφία
[Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών στο λόφο του Στρεφη, σχεδιασμένο έχοντας λάβει υπόψη αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Επελέχθει το συγκεκριμένο οικόπεδο διότι βρίσκεται μέσα στην πόλη, σε μια ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή της, και λόγω του ευνοικού του προσανατολισμού. Το οικόπεδο είναι 3 μέτρα υποβαθμισμένο σε σχέση με το δρόμο και εχει από τη μία του ακρη ως την αλλη υψομετρική διαφορα 10 μετρων. Τρεις επιμήκεις όγκοι τοποθετούνται ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τον άξονα Β-Ν. Η οροφή τους είναι κεκλιμένη ώστε να μεγιστοποιείται η επιφανεια του όγκου που στρεφεται στο νότο. Πάνω στην οροφή τοποθεντούνται φωτοβολταικα πανέλα. Ο καθε όγκος περιέχει δύο κατοικές που αναπτύσσονται σε ενάμιση στάθμη. Όλα τα επίπεδα είναι σε διαφορετικές στάθμες ώστε να επιτρέπουν στο ηλιακό φως να φτάνει ως και το κατώτατο σημείο. Η κάθε κατοικία εκμεταλλεύεται ένα θερμοκηπιακό χώρο διπλού ύψους, ο οποίος με την μετακίνηση των ενδιάμεσων χωρισμάτων ενσωματώνεται με την κυρίως κατοικία. Οι χώροι αυτοί για να μην επιβαρύνουν θερμικά το κτίριο το καλοκαίρι, σκιάζονται.. μικτή.]