Εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής στο δήμο Μεταμόρφωσης - Τσόλια, Αιμιλία
[Ο σχεδιασμός και η οργάνωση εγκαταστάσεων αθλητισμού και αναψυχής και ο τρόπος ένταξής τους σε φυσικό περιβάλλον είναι το αντικείμενο της εργασίας αυτής. Πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν δραστηριότητες που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και όχι αποκλειστικά σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Βασικό ρόλο σε αυτό το κέντρο παίζει το παγοδρόμιο σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες διοργανώσεις αφού διαθέτει ικανοποιητική παγοπίστα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 800 θεατές. Οι υπόλοιπες χρήσεις-δραστηριότητες που στεγάζονται είναι μπόουλινγκ, αίθουσες γυμναστικής, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, γραφεία, καφετέριες, και οι βοηθητικοί τους χώροι. Οι απαιτήσεις του κτιριολογικού προγράμματος επιβάλλουν κτίριο πολλών τ.μ. Η απόφαση να γίνει το κτίριο υπόσκαφο και να ενσωματωθεί στο έντονο ανάγλυφο βοήθησε ώστε να μην επιβληθεί ο όγκος του κτιρίου στο φυσικό περιβάλλον και να διατηρηθούν οι μεγάλες επιφάνειες πρασίνου.]