Τα λόγια της πόλης : γκράφιτι και αστική γεωγραφία - Πρεζεράκου, Αθηνά
[Το σύνολο της γκράφιτι δημιουργίας φαίνεται να αποτελεί, και να αντιμετωπίζεται πλέον, όχι ως ένα απλό άθροισμα εικόνων, ανεξάρτητων από την πόλη, αλλά ως ένα ενεργό της στοιχείο που διαμορφώνει την φυσιογνωμία και την γεωγραφία της, επανασημασιοδοτεί το αστικό τοπίο και την πολεοδομία του, δημιουργώντας νέες διαδρομές, ορίζοντας κόμβους και θέτοντας καινούρια όρια. Η επιθυμία των ανθρώπων των σημερινών μεγαλουπόλεων για επικοινωνία, προβάλλεται με την μορφή μιας νέας αισθητικής αντίληψης για τον χώρο, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις δημιουργίες του δρόμου και δεν θα μπορούσε να υπάρξει μια συλλογική οπτική εικόνα της σύγχρονης ελληνικής πόλης αποκομμένης από αυτές].