Εξοχική κατοικία του "Διονυσίου Λαύραγκα" στα Ραζάτα Κεφαλληνίας - Ζαχαράτος, Δημήτριος
[Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η μορφολογική και κατασκευαστική ανάλυση της εξοχικής κατοικίας του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Διονυσίου Λαυράγκα που έχει κριθεί ως διατηρητέο κτήριο. Λόγω απώλειας στοιχείων από φθορά του κτηρίου, γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησής του, μέσα από άλλα κτήρια, διασωθέντα στην ευρύτερη πειοχή της Κεφαλονιάς. Στοιχεία για το λόγο αυτό συλλέχθησαν τόσο από επιτόπια μελέτη (αποτύπωση) και καταγραφή κατοικιών στα χωριά, όσο και από βιβλιογραφικές πηγές].