Χώρα Νάξου : κατοικίες στη σκιά του κάστρου - Παπαϊωάννου, Δάφνη
[Η συγκεκριμένη εργασία αφορά στον σχεδιασμό μιας νέας γειτονιάς σε ένα κενό οικόπεδο 6.5 στρεμμάτων μέσα στην παλιά Χώρα της Νάξου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύνολο 19 μονίμων κατοικιών και ελεύθερων χώρων. Κεντρική ιδέα της παρούσας μελέτης αποτέλεσε ο συνδυασμός του σχεδιασμού σύμφωνα με τον παλιό πυκνό ιστό με την ταυτόχρονη κάλυψη των σύγχρονων αναγκών. Στόχος της μελέτης ήταν η συμπλήρωση του μοναδικού κενού χώρου σε αυτό το τμήμα της περιοχής ώστε να ολοκληρωθεί ο συμπαγής ιστός των λαϊκών συνοικιών που είχαν αναπτυχθεί γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο.]