Πολεοδομικός σχεδιασμός και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής : η περίπτωση της Νίκαιας - Τούση, Ευγενία
[Στην εργασία αυτή γίνεται μια προσπάθεια να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους ο πολεοδομικός σχεδιασμός δύναται να συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των κατοίκων μιας περιοχής. Η μεθοδολογία που ακολουθείται (δευτερογενής-πρωτογενής έρευνα) αναδεικνύει τα κρίσιμα ζητήματα αποσκοπώντας στην ορθότερη χάραξη πολιτικής στα πλαίσια του σχεδιασμού χώρου.]