Φοιτητική εστία στον Πειραιά - Αγγελοπούλου, Δήμητρα
[Η διπλωματική πραγματεύεται το πρόβλημα εγκατάλειψης και ερήμωσης του κέντρού του Πειραιά τις απογευματινές ώρες καθώς και το πρόβλημα στέγασης των φοιτητών που χρησιμοποιείται ως αφορμή για την χωροθέτηση μιας ειδικού τύπου κατοικίας. Η πρόταση για το ζωντάνεμα της περιοχής συνδυάζει την επαναφορά της κατοικίας και την δημιουργία ελεύθερου χώρου πρασίνου. Εκμεταλλευόμενοι τα κενά οικόπεδα της ευρύτερης περιοχής αλλά και τα εγκαταλειμμένα κτίρια δημιουργούμε ένα δίκτυο φοιτητικής κατοικίας επιτυγχάνοντας την κάλυψη μιας ευρύτερης περιοχής. Συντονιστικό ρόλο αναλαμβάνει ένα κεντρικός κόμβος που εκτός από δωμάτια φιλοξενεί και επιπλέον δραστηριότητες των φοιτητών.]