Δέκα κατοικίες στο Χαλάνδρι - Γάκη, Ουρανία
[Το Χαλάνδρι είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής. Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός του υπερδιπλασιάστηκε. Τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή όπως οι σταθμοί του μετρό και του προαστιακού σιδηρόδρομου προσέλκυσαν νέες χρήσεις τοπικού και υπερτοπικού χαρακτήρα αλλά και πλήθος νέων κατοίκων. Η ένταξη νέων περιοχών στο σχέδιο πόλης του δήμου προκειμένου να ικανοποιηθούν αυτές οι νέες ανάγκες σε γη ήταν αναπόφευκτη. Αρχικά το Πάτημα Ι και τώρα το Πάτημα ΙΙ εντάχθηκαν στο σχέδιο ως περιοχές αμιγούς κατοικίας με χαμηλούς όρους δόμησης προκειμένου να προσελκύσουν κατοίκους υψηλότερου εισοδήματος. Το Πάτημα ΙΙ εκτείνεται πάνω από τη Λεωφόρο Αναπαύσεως μεταξύ των ορίων των δήμων Βριλησσίων και Γέρακα. Είναι μια κατάφυτη περιοχή με έντονες κλίσεις εδάφους και κατάλοιπα αγροτικής παραγωγής. Παρατηρώντας την ανάπτυξη των όμορων δήμων ,τα χαρακτηριστικά των κατοικιών που χτίζοναι καθώς και την προσφορά-ζήτηση κατοικιών μέσω αγγελιών κατέληξα στην επιλογή ενός οικοδομικού τετραγώνου σε κεντρικό σημείο της περιοχής όπου προτείνω.. τύπο.]