Πάρκο στο Φλοίσβο - Τσολάκη, Βασιλική
[Τα κύρια χαρακτηριστικά της περιοχής μελέτης είναι η στάση του τραμ, η λεωφόρος Ποσειδώνος η οποία διατρέχει το βόρειο μέτωπο του πάρκου και αποτελεί ισχυρό εμπόδιο στην προσέγγιση του από τους πεζούς, αφήνοντας μόλις δυο περάσματα, στα σημεία όπου υπάρχουν διαβάσεις πεζών. Στα δυτικά βρίσκεται η μαρίνα του φλοίσβου ενώ στα ανατολικά το κτίριο του Φλοίσβου, το οποίο αποτελεί μνημείο της αρχιτεκτονικής του Μεσοπολέμου κι έχει κριθεί διατηρητέο. Στο τμήμα αυτό του θαλάσσιου μετώπου ολοκληρώνεται ο παραθαλάσσιος περίπατος, ο οποίος ξεκινά περίπου δύο χιλιόμετρα στα ανατολικά. Εξαιτίας της προνομιακής του θέσης και της ωραίας θέας προς το Σαρωνικό και την Καστέλα το πάρκο προσελκύει περιπατητές από ολόκληρη την πόλη.. τοπίο.]