Τα προσφυγικά της Νίκαιας : παρελθόν-παρόν -μέλλον.. - Γιαγιάς, Ευάγγελος
[Το περιεχόμενο της έρευνας αυτής αφορά στην εξέταση των προσφυγικών κτισμάτων της Νίκαιας και την εξέλιξη τους από την κατασκευή έως σήμερα καθώς και τις μελλοντικές προοπτικές τους..].