Λεμεσός : πάρκο γειτονιάς στη Βαθειά του Παπά - Αγιομαμίτου, Ιωάννα
[Σήμερα στη Λεμεσό παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα αστικής οργάνωσης και καταπόνησης του περιβάλλοντος. Προτείνεται η δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων στην πόλη, καθώς θεωρείται απόλυτα αναγκαίο να υιοθετηθούν μέτρα που να ενθαρρύνουν την διακίνηση των πολιτών με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον. Τα ρέματα είναι γραμμικά στοιχεία στην πόλη τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως φυσικές ροές προς τη θάλασσα. Προτείνεται οι κοίτες του ποταμού Γαρύλλη και των βαθείων του Ajax και του Παπά (παραπόταμου ποταμού Γαρύλλη), να αξοιποιηθούν ως γραμμικά πάρκα, τα οποία να αποτελέσουν ένα οργανωμένο δίκτυο πρασίνου στην πόλη.. αυτών.]