Το ολυμπιακό πάρκο του Πεκίνου - Φίλιππα, Αννα
[Η μελέτη που ακολουθεί έχει ως θέμα τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008. Ποιο συγκεκριμένα του Ολυμπιακού Πρασίνου, των κυριότερων εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε αυτή την περιοχή, καθώς και πληροφορίες που αφορούν την πόλη του Πεκίνου π.χ. Ιστορία, συγκοινωνία, οδικό δίκτυο, ατμοσφαιρική ρύπανση κτλ. Το Ολυμπιακό Πράσινο συγκεντρώνει τις 14 από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις των Αγώνων του 2008. Μεταξύ αυτών είναι το Εθνικό Στάδιο (Bird's Nest) το Εθνικό Κέντρο Κολύμβησης (Water Cube) το Ψηφιακό κτήριο του Πεκίνου (Digital Building), και το Ολυμπιακό Χωριό. Η κεντρική ιδέα για τον σχεδιασμό αυτής της έκτασης είναι έργο των SASAKI & HAE. Στόχος τους είναι να ενώσουν την Δύση με την Ανατολή, το αρχαίο με το νέο, τις νέες τεχνολογίες με την φύση και τα κτήρια με το φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον ήθελαν ο σχεδιασμός να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να: Επεκταθεί το δασικό τμήμα του Πεκίνου προς τον Νότο Επεκταθεί ο πολιτιστικός άξονας προς Βορρά Ενσωματώσει τις εγκαταστάσεις των Ασιατικών Αγώνων..].