Δέλτα - Σκαβάρα, Μαρία
[Το Δέλτα Φαλήρου, στον κόμβο των λεωφόρων Συγγρού και Ποσειδώνος, αποτελεί μία ευρύτερη περιοχή με ιδιαίτερη δυναμική που καλείται να διαμορφώσει τη σχέση της Αθήνας με τη θάλασσα. Ο χώρος του παλιού ιπποδρόμου έχει έκταση 220 στρ. και είναι σήμερα νεκρός. Η εργασία αυτή επεξεργάζεται το διπλό ρόλο του χώρου ως θύλακα - πρόπυλου που συγκεντρώνει και διοχετεύει τον κόσμο από την πόλη στη θάλασσα και αντίστροφα.]