Κέντρο περιβαλλοντικού εθελοντισμού και αναψυχής : Σέσι, Γραμματικό - Κωνσταντίνου, Μαρία
[Όσον αφορά στη σύνθεση του κτιρίου σκοπός εξαρχής ήταν η ένταξή του στο περιβάλλον γι΄ αυτό και το κτίριο δίνει την εντύπωση τελικά ότι έχει φωλιάσει στο έδαφος. Χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά (πέτρα, ξύλο) κατά το μεγαλύτερο τμήμα και έγινε δανεισμός στοιχείων από τη λαϊκή αρχιτεκτονική και την αρχιτεκτονική στο βουνό δοσμένα με έναν σύγχρονο χαρακτήρα. Όλες οι λειτουργίες διατάσσονται γύρω από μια κεντρική αυλή (μοναστηριακός χαρακτήρας) κάτω από την οποία βρίσκεται και το αμφιθέατρο που αποτελεί και το κέντρο της σύνθεσης, ενώ βάση ενός κεντρικού άξονα διαμοιράζονται όλες οι κινήσεις. Η φόρμα της στέγασης θυμίζει τα παλιά ποιμνιοστάσια, ενώ η είσοδος σηματοδοτείται με την δημιουργία ισχυρού μετώπου(πέτρινος στιβαρός τοίχος) στην πλευρά του νότου. Ο τοίχος αυτός στη συνέχεια αγκαλιάζει το κτίριο το οποίο διατάσσεται σε επίπεδα που ακολουθούν την κλίση του εδάφους. Οι όγκοι φθίνουν όπως και καμπύλες προς την θάλασσα.]