Σχολή ψηφιακής κινηματογραφίας και πολυμέσων - Καλαϊτζόγλου, Μανώλης
[Το αντικείμενο της διπλωματικής εστιάζεται στην πρόταση εφαρμογής νέου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην περιοχή του Φαλήρου στην Αθήνα. Αρχικός στόχος της εργασίας είναι η ερευνητική προσέγγιση των ελλείψεων στην ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσον αφορά στον τομέα της απόδοσης της ψηφιακής αισθητικής μέσω σύγχρονων τεχνολογιών. Σε δεύτερο στάδιο αποδίδεται η πρόταση επανάχρησης της διατηρητέας βιομηχανικής μονάδας του κτιρίου "ΗΒΗ" και η προσθήκη.. θέματος.]