Tabula scripta - Χατζημηνά, Νεφέλη
[Το Κερατσινι ειναι μια παραθαλάσσια πόλη με σημαντικές ελλείψεις σε κοινωνικό εξοπλισμό. Ενας 'Τοπος' που αναζητά το χαμένο μέτωπο στη θάλασσα. Μεταξυ του σωματος της πολης κ της θαλασσιας μαζας εντοπιζεται τοπιακό κενό. Έχει καταστραφεί το πορτραίτο της φυσικής γεωγραφίας. Πριν 30 χρονια σκάφτηκε ο φυσικος βράχος και τεραστιος υδάτινος όγκος επιχωματώθηκε. Το σκάψιμο αποκαλύπτει τα ιστορικά στρώματα. Εκεί που ήταν κάποτε νερό τώρα υπάρχει γη και εκεί που υπήρχε γη, τωρα υπάρχει αέρας. Τιθενται εντονα ζητηματα καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος. Στην προταση σκάβεται υδάτινος και κομμάτι του πυθμένα. Συνεχίζεται η ανατροπή των φυσικών καταστάσεων. Η πολη αυτη αναπτυσσεται δισδιάστατα και μοιαζει σα να κατρακυλά. Βασικα αυτη η ερευνα προτείνει την περιπλάνηση του περιπατητη στην Τρίτη διάσταση. Με αυτη τη λογικη θεωρούμε το 'οικόπεδο' σε τομή:Ο βυθος που γινεται αστικο εδαφος, η οριζοντια επιφανεια τηε υδατινης μαζας, ο Ουρανος.]