Επέμβαση σε φυσικό τοπίο : σχολή καταδύσεων στην νήσο Πάτροκλος - Ανδρεαδάκη, Χριστίνα
[Στην παρούσα διπλωματική εργασία, θελήσαμε να κάνουμε ένα πείραμα, να μελετήσουμε ένα τρόπο επέμβασης στο φυσικό περιβάλλον, μακρυά από τον αστικό ιστό της πόλης. Πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε μια δυναμική χειρονομία, ένα γλυπτό στο τοπίο. Λαμβάνοντας υπόψη τις συζητήσεις και τους προβληματισμούς των τελευταίων ετών, που γίνονται γύρω από το περιβάλλον, η λύση που προτείνουμε θελήσαμε να σέβονται τη φύση και να έχει αναστρέψιμο χαρακτήρα.. χώρου.]