Ανάπλαση τμήματος παραλιακής ζώνης στον δήμο της Δραπετσώνας (στην περιοχή της Ηετιώνειας πύλης) - Μαρτός, Μιχάλης
[Η Δραπετσώνα είναι από της πιο υποβαθμισμένες περιοχές του λεκανοπεδίου αλλά με πολλές προοπτικές ανάπτυξης για διαφόρους λόγους. Πρώτον όλη η παραλιακή ζώνη της Δραπετσώνας αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ζώνης που φτάνει ως το Πέραμα και έχει γίνει ένας επανασχεδιασμός για την δημιουργία ενός νέου λιμένα επιβατικού και μεταφορικού, δεύτερον στην ζώνη αυτή έχει υλοποιηθεί ένα τεράστιο πρόγραμμα για την απομάκρυνση όλης της βαριάς βιομηχανίας όπως εργοστάσια τσιμέντου, ΔΕΗ, πετρελαίου κτλ. που κάποτε βασιλεύανε στο Δήμο αυτό και καταστρέφανε όλο το ζωτικό περιβάλλον και τρίτων από την ζώνη αυτή έχουν απελευθερωθεί μεγάλες εκτάσεις γης από την απομάκρυνση των προαναφερόμενων βιομηχανιών. Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα για τους αρχιτέκτονες και όλους του δημοσίους φορείς που είναι εάν αυτή η περιοχή που έχει χαρακτηρισθεί «φιλέτο» θα αποδοθεί στους κατοίκους της Δραπετσώνας και όλης της Αθηνάς ή θα αποτελέσει ένα μεγάλο φαγοπότι για τους εργολάβους . Εδώ λοιπόν ξεκινά και η δικά μου πρόταση όπου έχει σαν κύριο στόχο την μετατροπή της παραλιακού.. δυνατότητες.]