Πόλος έλξης γειτονιάς στην Πετρούπολη - Χατζόγλου, Σοφία
[Επιλέχθηκε ο Δήμος Πετρούπολης που έχει μεγάλο ποσοστό κατοικίας για τη σχεδίαση ενός εξωστρεφούς δημόσιου χώρου με επίκεντρο την ανάγκη των παιδιών για παιγνίδι. Έπειτα από μια πολεοδομική μελέτη για τη δημιουργία δικτύου πεζόδρομων που ενώνει τις γειτονιές με το εμπορικό κέντρο, τα σχολεία και τα τοπόσημα του δήμου, επικεντρώθηκα στον ελεύθερο χώρο ανάμεσα στον κεντρικό δρόμο(25ης Μαρτίου) και το 10ο δημοτικό σχολείο. Η έντονη χάραξη και η κυματοειδής κίνηση των λωρίδων της επιφάνειας του εδάφους προκαλούν τη μη συμβατή κίνηση (parcour) και επαναπροσδιορίζουν τη σχέση του σώματος με το περιβάλλον χώρο. Η παρουσία του νερού είναι έντονη καθώς η καμπύλη πορεία του σπάει τη γραμμικότητα της σύνθεσης ενώ συγχρόνως διαμορφώνει χαρακτηριστικούς χώρους στην αρχή της (όπου προϋπήρχε αντλία νερού) και στο τέλος της. Στο κέντρο της σύνθεσης βρίσκεται το αναψυκτήριο που χάρις τις πολλαπλές εισόδους δε λειτουργεί ως εμπόδιο στην κίνηση μεταξύ των επιμέρους χώρων. Όλη η πλατεία σχεδιάστηκε για να προκαλεί-φιλοξενεί το παιχνίδι, με αποκορύφωμα το σημείο όπου.. πεζοδρόμησης.]