Σχολείο στο Διόνυσο - Συμεωνίδης, Βασίλειος
[Πρόκειται για νέο σχολικό συγκρότημα στο Διόνυσο. Η διπλωματική προτείνει μια διαφορετική συνθετική διαδικασία για ένα λύκειο. Μελετώνται διαφορετικές τυπολογίες αιθουσών διδασκαλίας, με απώτερο στόχο τη δημιουργία διαφορετικών τύπων συλλογικών χώρων σε ένα ανοιχτό σχολείο που τροφοδοτεί και τροφοδοτείται από την πόλη. Το σχολείο παραλαμβάνει και μετουσιώνει τον αστικό ιστό στις βασικές γραμμικές κτιριακές μονάδες του κτιρίου οι οποίες στη συνέχεια διασπόνται σε επιμέρους λειτουργικά σημεία και συλλογικούς χώρους, δημιουργώντας ένα σύνολο που εισάγει αξονικά δημόσιας υφής χρήσεις.]