Ανάπλαση εργατικών κατοικιών στην Καρδίτσα - Τσιτούρης, Σπύρος
[Για μια αρχιτεκτονική της καθημερινής ζωής και των καθημερινών ανθρώπων. Κρίση κατοίκισης, γειτονιές σε κρίση ή πολιτικές σε κρίση. Είναι ένα φαινόμενο διεθνές που συνεχώς επιδεινώνεται. Η υποβάθμιση στο επίπεδο της κατοίκισης και της κατοικίας αφορά πολλά επίπεδα τεχνολογικό, φυσικό, οικονομικό, πολιτιστικό.]