Αστικό πάρκο : ανάπλαση και διαμόρφωση της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών - Γκούμα, Αθηνά
[Ο Δήμος Δάφνης είναι μία «κλειστή» οικιστική περιοχή με την έννοια ότι συνορεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις με ήδη κορεσμένες οικιστικές περιοχές άλλων Δήμων χωρίς καμιά δυνατότητα ανάπτυξής και επέκτασης. Ο στόχος αυτής της εργασίας είναι ο εντοπισμός χώρων που θα μπορούν να αξιοποιηθούν για την εκτόνωση των κατοίκων και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ο χώρος της Γυμναστικής Ακαδημίας είναι, και ως έκταση αλλά και ως τοποθεσία, η κατάλληλη επιλογή για την δική μας πρόταση. Έχοντας ως σενάριο την απομάκρυνση της Ακαδημίας(ΦΕΚ 1988/464) και διαμόρφωση του χώρου σε αστικό πάρκο, δημιουργούμε τρεις ζώνες-γραμμικές προσβάσεις που ως συνέχεια του ιστού της πόλης διασχίζουν το οικόπεδο. Κάθε ζώνη συμβολίζει και μία διαφορετική δραστηριότητα και εκφράζεται αρχιτεκτονικά με υπέργειες πεζογέφυρες που καταλήγουν σε κτήρια ενσωματωμένα στο έδαφος. Κάποια από τα κτήρια λόγω της μνημειακής τους αξίας τα επαναχρησοιμοποιηούμε. Έτσι προτείνουμε την απόδοση του παλαιότερου κτηρίου (1967)για Μουσείο της Γ.Α. αλλά και για τις παροδικές εκθέσεις του Δήμου. Το κολυμβητήριο.. Δήμου.]