Επανάχρηση παλιού εργοστασίου ΑΣΑΧ (Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελοκτημόνων Χαλκίδας) : ιστορική τεκμηρίωση κτιριακών εγκαταστάσεων ΑΣΑΧ - Τανιώνος, Παναγιώτης
[Διατήρηση του παλιού κτίσματος και ανάδειξη της μέχρι τώρα ιστορίας του .Προσθήκη δύο νέων τμημάτων στην όψη και στο πίσω μέρος του κτιρίου , που φιλοξενούν το καφέ με το νέο κλιμακοστάσιο και το φουαγιέ του Μουσείου . Υπαίθρια διαμόρφωση του οικοπέδου των 3.500 τ.μ. με πλακόστρωτα , χώρους πρασίνου , υπαίθριους εκθεσιακούς χώρους και αμφιθέατρο . Υπόγειες εγκαταστάσεις με : γκαράζ , wc , αποθήκη , μηχανοστάσιο , αμφιθέατρο , φουαγιέ και χώρους γραφείων . Ο χώρος του Μουσείου έχει πέντε εκθεσιακές αίθουσες η μια από αυτές είναι και μεγάλου ύψους για τις ανάγκες στέγασης μεγάλων γλυπτών ή πινάκων , και δυο μεγάλους υπαίθριους εκθεσιακούς χώρους . Το Μουσείο θα φιλοξενεί παροδικές εκθέσεις , πινάκων ή γλυπτών . Το καφέ στην οροφή του κτιρίου θα είναι ανοιχτό στο κοινό όλες τις ημέρες και ώρες .]