Εκπαιδευτικό κέντρο στον ατμοηλεκτρικό σταθμό Νέου Φαλήρου - Πετράτου, Μαντώ
[Η μελέτη αφορά το οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κηφισσού και Πειραιώς. Πρόκειται για το χώρο που φιλοξενεί το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Προτείναμε καταρχήν, μία νέα χρήση για το διατηρητέο εργοστάσιο του ΑΗΣ, αυτή του μουσείου, και ταυτόχρονα, προτείναμε την τοποθέτηση, Δυτικά του εργοστασίου, μιας νέας εκπαιδευτικής μονάδας, που να καλύπτει τις ανάγκες της ΔΕΗ για ένα σύγχρονο Κέντρο εκπαίδευσης. Στο σχεδιασμό μας ήρθαμε αντιμέτωπες με προβλήματα σχετικά με το πώς στέκεται κανείς δίπλα σε διατηρητέα κτίρια και κληθήκαμε να δώσουμε λύσεις. Στο Βόριο άκρο του οικοπέδου έχουν βρεθεί ίχνη από τα Μακρά τείχη. Θεωρήσαμε ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και προσπαθήσαμε με το σχεδιασμό του υπαίθριου χώρου να τα αναδείξουμε. Ο υπαίθριος χώρος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην σύνθεση μας γιατί πιστεύουμε ότι σε ένα κτίριο με δημόσιο χαρακτήρα ο περιβάλλοντας χώρος αναδεικνύει τα κτίρια και τους εξασφαλίζει το ζωτικό που χρειάζονται για να προβληθούν.]