Takis - Τανιώνος, Παναγιώτης
[Βιογραφικό υλικό- Ανάλυση των σημαντικότερων έργων του , κατά χρονολογική περίοδο - Λίγα λόγια για την Κινητική Τέχνη - Συμπεράσματα - Σημαντικότερα έργα του Τάκη σήμερα στην Αθήνα].