Αποκατάσταση και επανάχρηση σε ξενώνα δύο κτιρίων στην Πορταριά - Μαυροπούλου, Φιλίππα
[Το θέμα μου αφορά στην αποκατάσταση και επανάχρηση σε ξενώνα δύο κτιρίων στην Πορταριά του Πηλίου και την προσθήκη μιας νέας πτέρυγας με σκοπό να ενισχύσω το δυναμικό του ξενώνα αυτού. Κάνω πλήρη αποκατάσταση των δύο κτιρίων και χρησιμοποιώντας υλικά της περιοχής (πέτρα, ξύλο, σχιστόπλακες) κατασκευάζω την νέα πτέρυγα με σύγχρονους τρόπους κάνοντας μια αναφορά στις μορφές των κτιρίων που εμφανίζονται στην Πορταριά. Τα κτίρια, το ξενοδοχείο "ΘΕΟΞΕΝΙΑ" και το αρχοντικό Σπυρίδη (υπάρχοντα κτίρια) διατηρούν την επιβλητικότητα τους και την ιδιαιτερότητά τους μέσα στον ιστό του οικισμού αφού και η προσθήκη της νέας πτέρυγας αναφέρεται στην κλίμακα των απλών κτιρίων οικισμού όλες οι χαράξεις και οι νέες κατασκευές αναφέρονται στους δύο άξονες, πάνω στους οποίους βρίσκονται τα δύο κτίρια (ΘΕΟΞΕΝΙΑ και αρχοντικό Σπυρίδη).]